Yeni ay yeni başlangıçlardır elbet. Bu yeni ayın diğerlerinden farklı olarak bize daha önce başlattığınız konuları sorgulatacak.

Önümüzdeki bir yılı şekillendirecek bir yeni ay.  Özellikle 2020 2021 ve 2022 de başlattığınız durumları gözden geçirin. Evlilik olur, kariyer olur, yeni arkadaşlıklar, yeni oluşumlar olabilir. Bu başlangıçlarını sorgulayacağınız ve bunlar üzerinde karar vereceğiniz bir dönem. Seçim hakkı sizin.

Ülke gündemi için krizli bir dönem söz konusu olabilir. Ekonomik kriz komşu krizleri banka krizleri ya da daralmaya gitme projelerin daha gündemde olacağı ya da bununla ilgili çalışmaların alt yapıların başlayacağı bir döneme giriyoruz. Doğal afetlerinde gerçekleşmesi olası bir dönem. Eski krizlerin gündeme tekrar gelmesi. İnançlarla ilgili çok konuların gündeme gelmesi bunlarla ilgili sorgulamalar ayrıca bunlarla ilgili balon haberler ya da inançları kullanmaya çalışanları çok fazla duyabiliriz.

Bu ay ay kabuğumuzu çatlatacak başka bir şekle evrilip değişeceğimiz bir dönemi başlatıyor aslında. Cesareti olan kazanır. Önümüzdeki bir yılı şekillendirecek bazı keskin bitişler olacak bazı şanslar tekrardan verilecek. Tahammül ettiğiniz şeylerden vazgeçip yeni başlangıçlar yeni yön belirlemeler gerçekleşecek. Benzer durumlar benzer sonuçları doğurur bu döngünden çıkmak için iyi bir zaman !

Koç Burcu ; Yakın çevre, kardeşler, komşularla ilgili yada ticari sözleşmeleriniz müşterilerinizle ilgili konularda önce sorgulamak sonra da seçim yapmak durumunda kalabilirsiniz. Yakın çevrenizle problem yaşayabilir. Taşınma kararları alabilirsiniz. Bazı müşterilerinizi kendi seçimlerinizle kaybedebilirsiniz yerine yenileri eklenebilir.

Boğa Burcu ; Kazançlar, hedefler ve kariyer alanınızı sorgulayacağınız bu alanlarla ilgili vazgeçtiğiniz planlar varsa tekrar gündeme getireceğiniz. Bununla ilgili yeni kararlar alma yeni planlar yapma durumunuz söz konusu. Kariyer hedefleri için abartılı harcamalar yapabilirsiniz.

İkizler Burcu ; Dikkatli olmanız gereken bir dönem kararsızlıklarınız artabilir. Evle ilgili konular ev yerleşimleri emlak alım satım konuları gündeminizde olabilir. Hakkınızda çok fazla bilgi kirliliği dolaşabilir. Yanlış anlamalara ve yanlış anlaşılmalara müsait bir dönemdesiniz.

Yengeç Burcu ; Evlilik, ikili ilişkiler ve iş ortamı konuları yoğun gündeminizde ve bu alanlarla ilgili netlikler olacaktır ve bişeyler değişecektir. Bu tamam enerjisi de olabilir devam enerjisi de seçim sizin.

Aslan Burcu ; Çalışma hayatınız, sağlık konularınız, çalışanlarınız, çocuklarınız, keyif aldığınız konularla ilgili değişim söz konusu aşırı para harcamaktan kaçınmalısınız. Gelir gider dengesizliğiniz söz konusu olabilir. Özellikle büyük yatırımlar yaparken çok dikkat etmelisiniz ödeyemeyeceğiniz altından kalkamayacağınız borçlar altına girebilirsiniz.

Başak Burcu ; Kendinize odaklığınız bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemde çok fazla karşı tarafı ya da durumları eleştirebilirsiniz. Geçmişte başlattığınız konuları artık sizin isteğinizle gitmesinden oldukça yorulmuş olabilirsiniz. Bu enerjisi dönüştürmek sizin elinizde sağlık problemlerine de dikkat etmeniz gereken bu dönemde takıntılarınız artabilir.

Terazi Burcu ; Yeni seyahatlerle yeni eğitim süreciyle alakalı gündemleriniz olabilir. Bu konuda kaygılandığınız endişe ettiğiniz durumlar söz konusu olabilir. Bazı şehir dışı planlarınız iptal olabilir. Yeni başlamak istediğiniz eğitimler istediğiniz gibi ilerlemiyor olabilir.

Akrep Burcu ; Sizin büyük bir değişim bekliyor hem kariyer alanında hemde aile ev yuva konularında. Yeni oluşumlar söz konusu mevcut durumu değiştirme kabul etmeme farklı açılardan sorgulama zamanınız. Çocuklarınızla ilgili küçük krizlerde söz konusu olabilir. Onlar adına karar vermekte zorlanabilirsiniz.

Yay Burcu ; Yolunda olmadığını düşündüğünüz, tıkanıklar olduğunu düşündüğünüz, ara ara sorguladığınız konularda değişimler net karar verme durumları söz konusu. Artık idare etmekten vazgeçeceksiniz. Akışa temsil olup olması gerektiği gibi olmasına izin vereceksiniz.

Oğlak Burcu ; Sizleri de önemli ölçüde etkileyecek bir yeni ay. Yakın çevrenizi arkadaşlıklarınızı sorgulayacağınız bir yeni ay. Çalışma hayatınızla ilgili başlattığınız bazı durumları sonlandırmak ya da şekil değişikliği yapma durumuna girebilirsiniz. Bazı şeyleri inşa etmeye çalışmak için gayretler gösterip. Bazılarını da keskin olarak vazgeçebilirsiniz.

Kova Burcu ; Yeni başlangıçlar, keskin bitişler, artık durduralamayan bir çıkmazda olabilir ve keskin kararlar verebilirsiniz. Para sorumluluklarınız artabilir. Yolunma olmadığını düşündüğünüz durumları gözden geçirip artık tamam mı devam mı kararını vermelisiniz. Seçim sizin.

Balık Burcu ; Hayatınızda önemli değişimler söz konusu olabilir. Taşınmalar ya evlenme durumları tayinler söz konusu olabilir. Yatırım konuları ev alım satım. Şehir değiştirme yada uzaklara yerleşme durumlarınız gündemde olabilir. Sizin çabanızla hareket eden durumlarda netlikler söz konusu olacak.