5 yıl önce fenomen Şeyma Subaşı ile evliliğini tek celsede sonlandıran ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, uzun süredir kendisinden 30 yaş küçük Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşıyor. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan ikilinin, bir süredir nikah masasına oturacağı konuşuluyor.

NİKAH HAZIRLIKLARINA BAŞLADILAR

Acun Ilıcalı'nın zaman zaman romantik pozlar paylaştığı sevgilisine 10 gün önce doğum günü kutlamasında evlilik teklifi etmişti. Teklifi kabul eden çiftin evlilik için hazırlıkları başladığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

DÜĞÜN EYLÜLDE

Ünlü oyuncu Arda Kural'ın son hali görenleri şok etti! Ünlü oyuncu Arda Kural'ın son hali görenleri şok etti!

Kanalı, dijital içerik platformu ve futbol takımları bulunan Ilıcalı ile Altunkaya'nın, eylül ayında nikah masasına oturacağı konuşuluyor. Acun Ilıcalı, daha önce Seda Başbuğ, Zeynep Yılmaz ve Şeyma Subaşı ile nikah masasına oturmuştu. Ilıcalı'nın evliliklerinden 4 çocuğu var. Öte yandan kariyerindeki başarısıyla sık sık adından söz ettiren ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, diğer yandan da özel hayatıyla sık sık magazin gündemine geliyor. 2018 yılında Şeyma Subaşı'ndan boşanan Acun Ilıcalı, kendisinden 30 yaş küçük Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşıyor. Ilıcalı ile genç sevgilisi mutlu ilişkileriyle adeta düşman çatlatıyor. Altunkaya ile hiç ayrılmayan Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde genç aşkına büyük bir doğum günü kutlaması yapmıştı. Sosyal medyada özel hayatına dair paylaşım yapmamaya dikkat çeken Acun Ilıcalı bu sefer kural bozmuştu. Ilıcalı, sevgilisiyle çektirdiği kareleri ardı ardına yayınlamıştı. Ilıcalı ile kendisinden 30 yaş küçük olan Altunkaya'nın romantik pozlarına beğeni ve yorum yağmıştı. Sevgilisiyle aşk dolu pozlarını paylaşan ünlü isim "Duygularımı bugün kulağına söyledim herkes duymasın. Doğum günün kutlu olsun, her günümüz böyle mutlu olsun" notunu eklemişti.

YÜZÜK DETAYI DİKKAT ÇEKTİ

Ünlü televizyoncunun bu sözleri üzerine sevgilisine evlilik teklifi ettiği ve Altunkaya'nın teklifi kabul etmesiyle çifte kutlama yaptığı ortaya çıkmıştı. Hatta çiftin bu yaz evleneceği de konuşulanlar arasındaydı. Dördüncü kez nikâh masasına oturacak olan Acun Ilıcalı, Ayça Çağla Altunkaya ile 3 yıldır birlikte. Acun Ilıcalı'nın sevgilisinin doğum günü kutlamasından paylaştığı fotoğraflarda Altunkaya'nın parmağındaki yüzük de dikkat çekmişti. Öte yandan Ilıcalı geçtiğimiz günlerde sevgilisi için, "Çok mutlu bir bir beraberliğim var. Çağla ile olan küçük ve masum dünyamda çok mutluyum. O dünya benim için çok rahatlatıcı" demişti. Ayrıca Acun Ilıcalı, 24. yaşına giren sevgilisi Altunkaya ve Şeyma Subaşı'dan olan kızı Melisa ile mutluluk pozu vermişti.

"ŞEYMA GÖRMESİN"

Melisa'nın Çağla ile de arasının iyi olduğu gözlenirken pozları görenler "Şeyma görmesin", "Şeyma kıskanır" yorumlarında bulunmuştu. Acun Ilıcalı'nın 24'lük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ve kızı Melisa'yla verdiği mutluluk pozlarına ise beğeni yağmıştı.

Editör: Adnan Karabulut