29 Temmuz 2024'te yıldızlar size ne söylüyor? Bugün burcunuza özel ipuçlarını kaçırmayın; geleceğinize ışık tutacak rehberliği keşfedin!

Koç Burcu ; Maddi konularda biraz beklenmedik durumlar oluşabilir. Beklediğiniz işler geliyor ama biraz sabır aceleye gerek yok.

Boğa Burcu ; Sizin için oldukça iyi bir hafta başlangıcı işlerinizi ertelemezseniz bu hafta harika işler başarabilirsiniz.

İkizler Burcu ; Sürekli sorgulamaya devam ediyorsunuz. Geçmişten beklediğiniz bir haber ya da bir para gelebilir.

Yengeç Burcu ; Sosyal çevrenizle ya da çalışma arkadaşlarınızla sebepsiz tartışmalar yaşabilirsiniz. Biraz sakinde kalın ve olayları iyi araştırın.

Aslan Burcu ; Kariyerinizle ilgili beklenmedik krizler çıkabilir kısa sürede toparlayacaksınız hiç merak etmeyin. Kendinize güvenmekten vazgeçmeyin.

Başak Burcu ; Tatil kapınızda bu hafta tüm odağınızı tatile çevirmişsiniz çalışmakta zorlanıyorsunuz. Sevdiklerinizle vakit geçirmek size iyi gelecektir.

 Terazi Burcu ; Banka kredileri tazminat konuları ya da evrak işleri mahkeme konuları gündeminizde bunlarla ilgili krizler çıkabilir dikkatli olmakta fayda var.

Akrep Burcu ; Eşiniz ya da ortağınızla ilgili biraz canınızı sıkan durumlar söz konusu olabilir konu maddiyla alakalı olabilir araya üçüncü kişiler girip durumu toparlayabilir.

Yay Burcu ; Haftaya gergin başlamış olabilirsiniz. Kendinizi sakinleştirmeye çalışın yoksa sebepsiz tartışmalara oldukça açıksınız.

Oğlak Burcu ; Çalışma hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşanabilinir. Kontrollü gidin eksik evraklar ya da onaylanmadan gönderilmiş mailler başınızı ağrıtabilir.

Kova Burcu ; Aile içinde ya da kendinizi aileniz gibi gördüğünüz insanlarla sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Problem sandığınız aslında kendinizdeki değişim siz değişiyorsunuz bu kabul edin ve izin verin.

Balık Burcu ; Ticari hayat ya da yakın çevrenizle ilgili ani değişimler söz konusu olabilir. Ani bir haberle şehir dışına çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizle sırlarınızı paylaşmak size iyi gelecektir.