28 Ağustos 2024'te yıldızlar size ne söylüyor? Bugün burcunuza özel ipuçlarını kaçırmayın; geleceğinize ışık tutacak rehberliği keşfedin!

Koç Burcu ;  Merkür retrosu bitiyor ve bu sizi en çok ve arkadaşlık alanında rahatlatıcak ancak hala dikkatli olmaya ve ani tepkiler vermemeniz konusunda uyarıyor.

Boğa Burcu ; Kariyerinizle ilgili tamamlamanız gereken son işleri de ertelemeden tamamlaya özen gösterin. Hızla ilgili konulara özen gösterin. Ufak yaralanmalar söz konusu olabilir.

İkizler Burcu ; İletişimsel aksaklıklar sona ermek üzere kararsızlıklarınız da biraz belirginleşiyor. Odaklanmaya özen gösterin. Geçmiş konuları çözümlemek için son zamanlar.

Yengeç Burcu ; Aile ve kariyer alanında başınız ağrıdı değersiz hissettiniz bu baskı geçicek ama üstünü kapatmaya çalışılan konuları mutlaka çözüme ulaştırın yoksa tekrar önünüze gelebilir.

Aslan Burcu ; Olumsuzluklar gözardı etmeyin üstünü kapatmayın çözüm arayın gerekirse konuşun ve üstüne gidin. Merkür retrosu bitmek üzere ve bu konu geçici olarak kapanır. Sonuçlanmasını istiyorsanız ertelemeyin.

Başak Burcu ; Yeni başlangıçlar yapmak istiyorsunuz ve bunu biriyleriyle danışarak yapmak istiyorsunuz. Hayatınızdaki önemli insanlarla görüşebilir fikirlerini danışabilirsiniz. Bu size iyi gelecektir.

Terazi Burcu ; Onay almaktan vazgeçemiyorsunuz ancak sadece düzeniniz bozulmasın diye sustuğunuz konular başınızı ağrıtmak üzere çözüme kavuşturmanız ve sonuçlarına katlanmanız gerekebilir.

Akrep Burcu ; Aile ve kardeşler konuları oldukça önemli uzun uzun toplantılar yapılabilir yeni kararlar alınabilinir.

Yay Burcu ; Değişimi seviyorsunuz ve yeni oluşumlara hazırsınız. Hem kariyer hem de sosyal çevreniz değişiyor. Birikmiş işlerinizi tamamlayın ve yeni hedeflerinize odaklanın.

Oğlak Burcu ; İşkolik olmanıza rağmen bu ara çalışma hayatı size zevk vermemeye başlamış olabilir. Sıkışmışlık hissi olabilir merak etmeyin 1 hafta sonra rahatlıyorsunuz.

Kova Burcu ; Kafanızin içi sürekli yeni kararlar üretmeye çalışıyor yeni planlar yeni projeler ancak eski düzenden de kopamıyorsunuz. Önemli karar verme dönemindesiniz.

Balık Burcu ; Kariyer ile ilgili gelişmeler sizi heyecanlandırabilir. Yeni işler ya da yeni yaratıcılığınızı çıkarmış olabilirsiniz. Sosyal çevrenizle de daha uyumlu bir sürece giriyorsunuz.