3 Ağustos 2024'te yıldızlar size ne söylüyor? Bugün burcunuza özel ipuçlarını kaçırmayın; geleceğinize ışık tutacak rehberliği keşfedin!

Koç Burcu ; Yeni başlangıçlar yapamaya hazır bir dönemdesiniz. Yakın çevrenizle ortaklı işlere girebilirsiniz. Maddi açıdan rahatlayacağınız bir dönem başlıyor.

Boğa Burcu ; Ev alım satım konuları gündeminizde miras konuları ile ilgili gelişmeler yaşabilir. Sıkıldığınız bir konuya açıklık gelebilir. Rahatlama yaşayabilirsiniz.

İkizler Burcu ; Maddi konularda güzel başlangıçlar ve gelişmeler yaşanabilir. Çok istediğiniz bir şeyi alabilir. Beklediğiniz iş tekliflerinden olumlu sonuçlar gelebilir.

Yengeç Burcu ; Değişiyorsunuz ve bazı alanlarda değişmeyi durdurmaya çalışıyorsunuz farkında olmadan fakat değişime izin vermelisiniz yeni halinizi sizde seveceksiniz. Yeni başlangıçlar size iyi gelecek.

Aslan Burcu ; Hızınız durmuyor ve yeni başarılar eklenmeye devam ediyor. Etrafınızdan olumsuz duyumlar alabilirsiniz bu sizin enerjinizi düşürmesin. İyi gidiyorsunuz.

Başak Burcu ; Sosyal çevre ya da çalışma arkadaşlarınızla yeni planlar ya da ortaklı işler yapılabilir oldukça da başarılı olacak olan bu proje de akışa güvenin.

Terazi Burcu ; Kariyeriniz ya da hedeflerinizle ilgili istediğiniz sonuca yaklaşıyorsunuz. Planladığınız durumda aksaklıklar gecikmeler yaşanabilir. Sonucu güzel olacak iç merak etmeyin.

Akrep Burcu ; Yeni bir eğitime başlamak için ya da işinizi büyütmek daha farklı kitlelere yaymak için harika bir zaman. Uzak seyahatler planlama ve sevdiklerinizle vakit geçirmek için bazı ertelemeler yaşansa da güzel geçecek.

Yay Burcu ; Bir yanınız hareket etmek istiyor diğer yanınız ise evde oturmak istiyor. Kendinizle çeliştiğiniz bir dönemdesiniz. Hareket etmek size iyi gelecek tembellik yapmayın. Kafanızın içindeki planlar programları hayata geçirme vakti.

Oğlak Burcu ; Evraklar mahkeme konuları gündeminizde yeni davalar açılabilir. Eşinizin ya da ortağınız kazançları artabilir. Sağlık konularınızın önemli olduğu bu dönemde bir sağlık sorununuza çözüm bulabilirsiniz.

Kova Burcu ; Eş ve ortak ilişkileri ön olanda yeni gelişmeler yaşanabilir. Bekarlar yeni biriyle tanışabilir. Bu ilişki uzun süreli olabilir. Ortak yapılan eylemlerle ilgili yeni başlangıçlar olumlu projeler söz konusu olabilir.

Balık Burcu ; Çalışma hayatınızda bir yoğunluk söz konusu olabilir. Beklediğiniz terfihi alabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınız değişebilir. Evcil hayvanlarınız varsa onlarla ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir.