Komedyenin neye sinirlendiği ve neden sahneden ayrıldığı, sonradan ortaya çıkan detaylarla aydınlatıldı.

Cem Yılmaz, son zamanlarda yaptığı göndermelerle gündeme gelirken, bu sefer sahnedeki tavrıyla dikkatleri üzerine çekti. Sahnesine "Hoşgeldiniz CHP'liler" diye başlamasıyla izleyicilerden tepki aldığı ve bu nedenle sahneden ayrıldığı iddia edildi. Ancak, gerçeğin farklı olduğu ortaya çıktı.

Dilan Polat ve Engin Polat tahliye mi oluyor? Hakim kararı açıklandı! Dilan Polat ve Engin Polat tahliye mi oluyor? Hakim kararı açıklandı!

Davranışa sessiz kalmadı

Salondaki bir seyirci olayı sosyal medyada şu ifadelerle aktardı: "Sahne alan Cem Yılmaz'a karşı, salondaki birkaç izleyici tarafından hoş olmayan tezahüratlar yapıldı. Yılmaz, bu davranışlara karşı sessiz kalmayarak tepki gösterdi. Ancak, olayın büyümemesi için salondaki güvenlik ekipleri tarafından müdahale edildi ve durum kontrol altına alındı."

Bu ifadeler, Cem Yılmaz'ın sahneden ayrılmasının gerçek nedenini ortaya koydu. Komedyenin, izleyiciler arasından gelen hoş olmayan tezahüratlara tepki gösterdiği ve bu durumun kontrol altına alınması için güvenlik ekiplerinin müdahale ettiği belirtildi.

Editör: Sedef Didem Ezme