Sergi, Zehra Çiçek ve Nuri Aslan'ın küratörlüğünde gerçekleşiyor ve farklı tekniklerle hazırlanan 36 eseri kapsıyor. 30 Mayıs'a kadar ziyaret edilebilecek olan sergi, doğa, kent ve sanat temalarını işliyor.

Zengin İçerik, Farklı Teknikler

Doğa Kent Sanat Karma Sergisi, sulu boya, yağlı boya, özgün baskı, akrilik ve karışık teknik gibi çeşitli tekniklerle hazırlanmış eserlere ev sahipliği yapıyor. Bu eserler, kent yaşamının ve doğanın çeşitli yönlerini sanatçıların gözünden yansıtıyor.

Küratörden Memnuniyet İfade Edildi

Serginin açılışında konuşan küratör Zehra Çiçek, serginin güzellikle düzenlendiğini ve katılımcı sanatçılara ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiğini belirtti. Çiçek, serginin büyük bir başarı olduğunu ve gelecek sergilerin de aynı başarıyı yakalamasını temenni ettiğini ifade etti.

Torbalı'da bulunan bir fabrikada yük asansörü düştü Torbalı'da bulunan bir fabrikada yük asansörü düştü

Ziyaret Bilgileri

Sergi, hafta içi 10.00 ile 17.00, hafta sonu ise 11.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Sanatseverler, 30 Mayıs'a kadar sürecek olan sergiyi izlemek ve sanatın doğa ve kentle olan etkileşimini keşfetmek için Çetin Emeç Sanat Galerisi'ne davet ediliyor.

Editör: Egemen Sayın