Başkan Ömer Eşki'den vergi ödemesi yoğunluğunda moral ziyareti Başkan Ömer Eşki'den vergi ödemesi yoğunluğunda moral ziyareti

Başkan Tugay, "Biz bütün Makedonya ile kardeşiz" diyerek iki ülke arasındaki dostluk bağlarını pekiştirdi.

Kardeş Şehirler ve Kültürel Bağlar

Ziyarete, Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği (MAK-GÖÇ) aracılığıyla Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Di̇aspora ile İş Bi̇rli̇ği̇ Ulusal Koordi̇natörü Faton Asani, Çaşka Belediye Başkanı Goran Stojanovski, Kriva Palanka Belediye Başkanı Sasko Mitovski ve beraberlerindeki heyet katıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, konuklarıyla sıcak bir sohbet gerçekleştirerek ikili ilişkileri güçlendirme mesajı verdi.

"Biz bütün Makedonya ile kardeşiz"

İzmir'in kardeş şehir ilişkilerini daha da kuvvetlendirmek istediklerini belirten Başkan Tugay, Kuzey Makedonya’nın güzelliklerine ve kültürel değerlerine vurgu yaptı. Tugay, “Makedonya güzellikleri olan bir ülke, her köşesinde görülmesi gereken çok değer var. Biz bütün Makedonya ile kardeşiz” ifadelerini kullandı.

Karşılıklı İş Birliği Vurgusu

Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Di̇aspora ile İş Bi̇rli̇ği̇ Ulusal Koordi̇natörü Faton Asani, iki ülke arasındaki iş birliklerine hazır olduklarını belirtti. Asani, “Karşılıklı olarak iş birliklerine hazırız” diyerek gelecekteki projeler için umut verdi.

Çaşka Belediye Başkanı Goran Stojanovski ise Başkan Tugay’ın başarısını kutlamak için geldiklerini ifade ederek, “Başarınızı kutlamak için geldik. Bu kadar büyük bir görevde dostumuzun olması gurur verici” dedi. Kriva Palanka Belediye Başkanı Sasko Mitovski de, Başkan Tugay’a şans dileyerek, “En büyük dileğim görevinizin size şans getirmesi. Başarılı olmanızı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Sedef Didem Ezme