Seferihisar, İzmir’in en bakir kasabalarından biri ve bu özelliğiyle adeta zamana ve hızla kirlenen dünyaya meydan okuyor. Tarihi zenginliğinin yanında, eski zamanların balıkçı köyü olan Seferihisar, kalabalıktan ve şehrin gürültüsünden uzak olması sayesinde Türkiye’nin ilk Citta Slow (Yavaş Şehir) yerleşkesi unvanına sahip oldu.

Sığacık’ta bayram yoğunluğu

Seferihisar’ın Sığacık mahallesi, bayram tatilinde ziyaretçi akınına uğradı. Sığacık, sımsıcak yapısı ile ziyaretçilere eşsiz bir tatil imkânı sunuyor. Her hafta salı günleri bu mahallede kurulan organik pazar, ziyaretçilerin büyük ilgisini çekiyor.

İzmir'de yazlık kiralık daire fiyatları ne kadar? İşte yanıtı... İzmir'de yazlık kiralık daire fiyatları ne kadar? İşte yanıtı...

Erken rezervasyon avantajlı!

Sığacık’ta yer alan oteller ve pansiyonlar, bayram tatilinde doluluk oranlarını artırdı. Bölgede yer alan festival ve benzeri etkinliklere göre doluluk oranı değişebilen bu işletmeler, erken rezervasyon ile birçok avantaj sunuyor.

Rezervasyonlarda ciddi artış var

İzmir’in Seferihisar ilçesi ve Sığacık mahallesi, Kurban Bayramı’nda tatilcilerin uğrak noktası oldu. Otellerin doluluk oranları artarken, bölgenin doğal güzellikleri ve tarihi zenginlikleri ziyaretçileri kendine çekti. Bayram tatilinin sona ermesiyle birlikte otellerdeki doluluk oranlarında küçük bir düşüş yaşansa da, rezervasyonların tekrar artış gösterdiği belirtiliyor.

Kaynak: Haber Merkezi