23 Mayıs Perşembe günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Beşiktaş ve Trabzonspor, kupayı kimin müzesine götüreceğini belirlemek için kozlarını paylaşacak.

Bu yıl ilk kez finalde yer alan Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, kupayı müzesine götürmek için büyük bir mücadele verecek. Beşiktaş ise ligde yaşadığı istikrarsızlığa rağmen kupayı kazanarak sezonu kurtarmayı hedefliyor.

Siyah-beyazlılar, 17. kez finale yükselme başarısı gösterirken, bu zamana kadar 10 kez kupayı müzesine götürdü. Trabzonspor ise bu finalde ilk kez kupayı kazanmak için sahaya çıkacak.


Ziraat Türkiye Kupası Finali Biletleri Satışa Çıktı!

Türkiye Futbol Federasyonu, 23 Mayıs Perşembe günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finali'nin biletlerinin satışa sunulduğunu duyurdu.

Biletler, "www.passo.com [geçersiz URL kaldırıldı].tr" adresi ve Passo mobil uygulaması üzerinden satın alınabilecek.

Final maçının bilet fiyatları şu şekilde:

  • Kuzey ve Güney Tribünleri: 500 TL
  • Doğu ve Batı Tribünleri: 1.000 TL

Beşiktaş taraftarları doğu ve kuzey tribünlerinde, Trabzonspor taraftarları ise batı ve güney tribünlerinde maçı takip edebilecek.

Kupa finali için, Bordo-mavililerin hazırlıkları sürüyor

Trabzonspor, 23 Mayıs Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Beşiktaş ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası finalinin hazırlıklarına başladı. Bordo-mavililer, yarın yapacakları antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın bu maçta en iyi onbirini sahaya süreceği ve kupayı Trabzon'a getirmek için sahada tüm güçlerini ortaya koyacakları bekleniyor. Trabzonspor'da tüm camiada büyük bir final heyecanı yaşanırken, taraftarlar da takımlarına büyük destek vermeye hazır durumda.

Trabzonspor Besiktas Maci Hazirliklarina Basladi

Siyah-beyazlılar, yarın yapacakları antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Beşiktaş, 23 Mayıs Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Trabzonspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası finalinin hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Dünkü Trabzonspor ile oynanan lig maçında forma giyen futbolcular ise salonda rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladı.

Taylan Antalyalı, Bodrum FK'da Taylan Antalyalı, Bodrum FK'da

Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe'nin bu maçta en iyi onbirini sahaya sürmesi ve kupayı İstanbul'a getirmek için tüm güçlerini ortaya koymaları bekleniyor. Beşiktaş'ta tüm camiada büyük bir final heyecanı yaşanırken, taraftarlar da takımlarına büyük destek vermeye hazır durumda.

414X262 Besiktasin Ziraat Turkiye Kupasi Maci Hazirliklari Tamamlandi 1715016018120