Netflix One Piece karakter duyurularına devam ediyor Netflix One Piece karakter duyurularına devam ediyor

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisi, 1. sezonun ardından 2. sezonuyla ekranlara geri dönüyor. Güney Toprakları'nın düşüşü ve Mordor'un yükselişiyle sona eren sezonun ardından yeni karakterler ve heyecan verici olaylar dizide yer alacak.

1. Sezonun Bıraktığı Yer

Güney Toprakları'nın (The Southlands) düşüşü ve Mordor'un küllerinden doğuşu, 1. sezonun en sarsıcı anlarıydı. Hem Güney Topraklılar hem de Numenorlular savaşta yıkıcı kayıplar verdi. Charlie Vickers'ın canlandırdığı Halbrand'ın aslında Sauron olduğu ortaya çıktı. Bu karanlık gelişmeler, 2. sezonda hikayenin daha da derinleşeceğine işaret ediyor.

Yeni Karakter: Estrid

2.sezonda Nia Towle tarafından canlandırılan yeni bir karakter olan Estrid tanıtılacak. İlk bakışta, Estrid'in Orta Dünya'da hayatta kalmak için savaşan başka bir insan gibi görünebilir. Ancak, IGN Live etkinliğinde sunulan ilk görüntülere göre, Estrid'in Isildur (Maxim Baldry) ile samimi bir ilişkisi olacak. Estrid, Isildur ve Arondir (Ismael Cruz Cordova) ile 2. sezonun başında karşılaşacak. Isildur'un yaralarını iyileştirdikten sonra, Arondir ile birlikte Güneydiyarlıların geri kalanını Mount Doom'dan kurtarmak için Pelargir'e yapacakları yolculuğa katılacak.

Estrid Isildur

Isildur'un Karısı mı?

Isildur'un karısıyla tanışmış olabiliriz! J.R.R. Tolkien'in eserlerinde Isildur'un karısının adı hiç geçmese de, 2. sezonda bu karakter ve aşklarının başlangıcı hakkında daha fazla bilgi edineceğiz gibi görünüyor. Mevcut bilgilere dayanarak, Numenor'un düşüşünün geleceğimizde olduğunu ve Isildur'un bu düşüş gerçekleşmeden önce bir karısı ve ilk oğlu Elendur'a sahip olduğunu biliyoruz. Bu nedenle, şimdi bu birliktelik için doğru bir zaman gibi görünüyor.

Isildur ve Arondir'in Birlikteliği

1.sezonda Isildur ve Arondir'in pek etkileşime girmediklerini gördük. Ancak, 2. sezonda ikilinin nasıl bir araya geleceği merak konusu. Isildur'u bulan ve onu sağlığına kavuşturan Arondir mi olacak? Yoksa Isildur kendi başına dışarı çıkıp kalan Güneydiyarlılara mı rastlayacak? Bugün ortaya çıkan görüntüler, ikilinin birlikte epey zaman geçireceğini ve Isildur'un Numenor'a dönmeyeceğini gösteriyor.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri 2.sezonu 29 Ağustos'ta Amazon Prime Video'ya çıkışını gerçekleştirecek.

Editör: Engin Keskin