GÜNCEL

Yola çıkacak sürücüler dikkat! 20 Ağustos yol durum raporu

Yola çıkacak sürücüler için bazı uyarılar yapıldı. Kara yollarında süren bakım çalışmaları, ulaşımda aksamalara neden olabilir. Sürücülerden, trafik işaretlerine uymaları ve dikkatli olmaları bekleniyor.

Abone Ol

Kara yollarındaki bakım ve onarım çalışmaları ulaşımda aksamalara neden olabilir. Sürücülerden trafik işaretlerine uymaları ve dikkatli olmaları bekleniyor.

Anadolu Otoyolu’nda Çalışmalar Sürüyor

Anadolu Otoyolu’nun Abant-Kaynaşlı kavşaklarında, İstanbul istikametinde tünel portal yapısı ve viyadüklerde genleşme derzi yenileme çalışmaları yapılıyor. Sürücüler, Abant Kavşağı'ndan D-100 devlet yoluna yönlendirilip, Kaynaşlı Kavşağı'ndan tekrar otoyola giriş yapabilecekler.

Mekece-Pamukova-Sakarya Yolunda Asfalt Çalışması

Mekece-Pamukova-Sakarya yolunun 11-13. kilometrelerinde asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle Doğançay mevkisi-Sapanca istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım, diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanıyor.

İzmir-Aydın Otoyolu’nda Bakım Çalışmaları

İzmir-Aydın Otoyolu’nun 1-3. kilometrelerinde Belevi viyadüğündeki genleşme derzleri bakım, onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım, Aydın-İzmir istikametinden iki yönlü olarak sürdürülüyor.

TAG Otoyolu’nda Onarım Çalışmaları

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Bahçe-Nurdağı kavşakları 5-6. kilometrelerinde deprem hasarlarının onarım çalışmaları nedeniyle Gaziantep istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım, Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Tatvan-Ahlat Yolunda Köprü Yapım Çalışması

Tatvan-Ahlat yolunun 35-36. kilometrelerinde köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden kontrollü olarak devam ediyor.

Seydikemer-Söğüt Yolunda Sathi Kaplama

Seydikemer-Söğüt yolunun 4-59. kilometrelerinde sathi kaplama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Bursa-İnegöl-Bozüyük Yolunda Asfalt Yenileme

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 34-39. kilometrelerinde asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım, İnegöl-Bursa istikametinden iki yönlü olarak sürdürülüyor.

Kırıkkale-Kırşehir Yolunda Üstyapı Yenileme

Kırıkkale-Kırşehir yolunun 24-31. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışması nedeniyle Kırıkkale-Kırşehir istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım, diğer istikametten gidiş-geliş şeklinde sağlanıyor.

Erzurum-Tekman Yolunda Heyelan Önleme

Erzurum-Tekman yolunun 41-42. kilometrelerindeki heyelan önleme çalışmaları nedeniyle ulaşım, servis yolundan gerçekleştiriliyor.

Erdemli-Güzeloluk Yolunda Yapım Çalışması

Erdemli-Güzeloluk yolunun 19-25. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak devam ediyor.