GÜNCEL

Yola çıkacak sürücüler dikkat! 13 Ağustos yol durum raporu

Yola çıkacak sürücüler için bazı uyarılar yapıldı. Kara yollarında süren bakım çalışmaları, ulaşımda aksamalara neden olabilir. Sürücülerden, trafik işaretlerine uymaları ve dikkatli olmaları bekleniyor.

Abone Ol

İzmir-Aydın Otoyolu'ndaki Belevi viyadüğünde süren bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle yol kapatıldı; trafik diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanıyor. Ayrıca, Anadolu Otoyolu'nun Abant-Kaynaşlı kavşakları arasında İstanbul yönünde tünel portal yapısının uzatılması ve viyadüklerdeki yenileme çalışmaları nedeniyle sürücüler Abant Kavşağı'ndan D-100 yoluna yönlendirilip, Kaynaşlı Kavşağı'ndan tekrar otoyola giriş yapabiliyor.

Diğer önemli yol çalışmaları

TAG Otoyolu'nda Osmaniye Batı-Toprakkale kavşaklarında üstyapı onarım çalışmaları dolayısıyla bant aktarımı yapıldı; ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü devam ediyor. Kırıkkale-Kırşehir yolunun belirli kesimlerinde ise üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle trafik diğer istikametten çift yönlü olarak sürdürülüyor.

Adapazarı-Gümüşova yolunda Kozluk Köprülü Kavşağı'ndaki yapım çalışması dolayısıyla ulaşım sadece sol şeritten gerçekleştiriliyor. Bursa-İnegöl-Bozüyük yolundaki asfalt yenileme çalışmaları da trafiği etkileyerek, İnegöl-Bursa istikametinden çift yönlü geçiş sağlanıyor.

Sürücüler için hayati uyarılar

Seydikemer-Söğüt yolu ile Nevşehir-Ürgüp yolu üzerindeki çalışmalar sebebiyle, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önemle rica ediliyor. Artvin-Şavşat-Ardahan yolundaki şev temizliği nedeniyle de yol kısa sürelerle trafiğe kapatılarak, tek şeritten kontrollü geçiş sağlanıyor.