İzmir Körfezi, şehrin kalbinde yer alan en değerli doğal varlıklardan biridir. Ancak, son dönemde yaşanan balık ölümleri ve deniz kirliliği gibi çevresel sorunlar, bu güzelliği tehdit ediyor. Yelken İzmir, bu sorunların çözümünde yelken sporunun önemli bir rol oynayabileceğini ve desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

E E5 F D5 C A 2160 439 D A D95 B C307 C B A491 A 1 105 C

Yelken sporu doğa ve sürdürülebilirlik için bir araç

Yelken İzmir, logolarının çıkış noktasını şu şekilde açıklıyor: "Yelken sporu, sadece bir spor dalı olmanın ötesinde; doğaya duyarlılığı artıran, çevre bilincini güçlendiren ve sürdürülebilir bir yaşam biçimi sunan bir aktivitedir. Logomuzda  yer alan salyangoz üzeri yelken, doğanın sabırlı ve güçlü yapısını simgelerken, aynı zamanda çevikliğimizi ve rüzgarla dostluğumuzu temsil ediyor."

İzmir’de o rotada yol çalışmaları nedeniyle trafik düzenlemesi var! İzmir’de o rotada yol çalışmaları nedeniyle trafik düzenlemesi var!

E60 F41 D D 459 C 432 A B789 F80 B4 C A80 D D3 1 105 C

İzmirlilere çağrı: Geleceği birlikte şekillendirelim

Yelken İzmir'den tüm İzmirlilere çağrı: "İzmir Körfezi'nin eşsiz güzelliklerini korumak ve şehrimizi daha güçlü, daha sağlıklı bir hale getirmek için tüm İzmirlileri yelkenle buluşmaya davet ediyoruz. Yelken sporunu destekleyerek daha temiz bir körfez ve parlak bir gelecek için adım atalım."

Kaynak: Bülten