İZMİR EKSPRES

Yangın gönüllüsü İzmir Karşıyaka'daki yangının korku dolu anlarını anlattı

Yangın bölgesindeki durum hakkında Ege TV'ye konuşan demirci Ferhat Çekiç, çatısı yanan binalar ve barınaklar ile ilgili bilgiler verdi. Hayvanların telef olduğu ve bölgenin yaşanamayacak halde olduğu bildirildi.

Abone Ol

Ege TV mikrofonlarına konuşan demirci Ferhat Çekiç, yangın bölgesindeki son durumu ve yaşananları aktardı. Özellikle çatıları yanan binalar ve barınaklar hakkında detaylı bilgi verdi.

Bölgede ciddi hasar gözlemlendi

Yangın söndürme çalışmalarında görev alan demirci Ferhat Çekiç, dün akşam saat 21.00-22.00 arasında bölgede bulunarak yangınla mücadele ettiklerini belirtti. Toki tarafında çatıları yanan binalara müdahale ettiklerini ve ardından arka taraflarda bulunan barınaklara yöneldiklerini söyledi.

Yangın sonrası bölgede ciddi hasar oluştuğunu ifade eden Ferhat Çekiç, "Barınaklar tamamen yanmış durumda ve yaşanamayacak hale gelmiş. Hayvanlar telef olmuş durumda. Bu bölgeleri kontrol altına aldıktan sonra, yukarıya çıkmamıza izin verilmedi" dedi. Ayrıca, bölgedeki halkın çoğunun uzaklaştığını ve bir süre geri dönmeyeceklerini düşündüklerini aktardı.