Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Almanya'da tüm hızıyla devam ediyor. 26 Haziran Çarşamba günü itibarı ile grup maçları son bulacak. A milli futbol takımımızın maçı bugün saat 22.00'da oynanacak.

Bugün oynanacak olan F Grubu son maçında, 3 puanda bulunan A Milli Futbol Takımı, Çekya'yı mağlup etmesi durumunda 6 puanla ikinci sırada yer alarak son 16 turuna yükselecek. Çekya karşısında alınacak herhangi bir beraberlik de grubu ikinci sırada tamamlamamıza yetecek.

Muhtemel Rakipler

İkinci Sırada Bitirirsek: A Milli Takımımız, F Grubu'nu ikinci bitirmesi durumunda, D Grubu'nu 6 puanla lider tamamlayan Avusturya ile karşılaşacak. Avusturya, D Grubu üçüncü maçında Hollanda'yı 3-2 mağlup ederek lider olarak son 16 turuna yükseldi.

Üçüncü Sırada Bitirirsek: A Milli Takımımız, F Grubu'nu üçüncü sırada tamamlaması ve en iyi üçüncüler arasına girmesi durumunda, son 16 turunda İspanya ya da İngiltere ile eşleşecek.

Ozan Tufan Trabzon taraftarının sevgisinden memnun Ozan Tufan Trabzon taraftarının sevgisinden memnun

Diğer İhtimaller

Çekya'ya 2 Farkla Yenilgi: A Milli Takımımız, Çekya'ya en fazla 2 farkla yenilmesi halinde, Gürcistan'ın Portekiz karşısında galibiyet alamamasını bekleyecek.

Çekya'ya 4 Farkla Yenilgi: Çekya'ya karşı alınacak 4 farklı mağlubiyette ise turnuvaya veda edeceğiz.

Editör: Engin Keskin