Vosmer Otomotiv, Çikolata ve Tatlı Festivali'ne damga vuracak Vosmer Otomotiv, Çikolata ve Tatlı Festivali'ne damga vuracak

Türkiye’nin önde gelen perakende zincirlerinden Migros, genişleyen mağaza ağı ve artan müşteri taleplerini karşılamak üzere binlerce yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Şirket, çeşitli pozisyonlar için açık iş ilanları yayınladı ve başvuruların şimdiden başladığını bildirdi.

Migros'tan dev işe alım!

Migros, gıda ve ihtiyaç maddelerinin yanı sıra kırtasiye, züccaciye, beyaz eşya, kitap ve konfeksiyon gibi bölümleriyle hizmet veren mağazalarında müşteri gereksinimlerini karşılamakta. İşe alımların mağaza çalışanlarından yönetim pozisyonlarına kadar geniş bir yelpazede gerçekleşeceği belirtiliyor. Ayrıca, Migros’un insan kaynakları stratejisi gereği, adaylara eşit fırsatlar sunulacağı ve şirketin sürekli gelişimini destekleyecek sistemlerin geliştirilmesine önem verildiği vurgulanıyor.

İş arayanlar için büyük fırsat

Bu büyük işe alım hamlesi, Migros’un sektördeki lider konumunu pekiştireceği ve Türkiye iş piyasasına önemli bir katkı sağlayacağı bekleniyor. İş arayanlar için büyük bir fırsat olan bu gelişme, aynı zamanda ekonomiye de olumlu yansıyacak gibi görünüyor.

Editör: Kafkas Kaya