A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki 5. maçında Kadir Has Stadyumu'nda Galler ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle geçildi.

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki 5. maçında Galler ile karşı karşıya geliyor.

İzmir Şampiyonası’nda Aliağa rüzgârı: 21 madalya ile döndüler! İzmir Şampiyonası’nda Aliağa rüzgârı: 21 madalya ile döndüler!

Karşılaşma, İspanya Futbol Federasyonu'ndan Juan Martinez Munuera yönetiminde oynanacak. Munuera'nın yardımcılıklarını Raul Cabanero ve Guadalupe Porras Ayuso üstlenecek. Mücadelenin 4. hakemi ise Alejandro Muniz Ruiz olacak.

A Milli Takım, önemli bir eksikle sahaya çıktı. Kenan Yıldız, cezalı olduğu için bu maçta yer almıyor. Bununla birlikte, Çağlar Söyüncü, Ferdi Kadıoğlu ve Deniz Gül’ün sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkarılması, teknik heyet için büyük bir zorluk oluşturdu.

Bu oyuncuların yerini, Eren Dinkci, Yasin Özcan ve Bertuğ Yıldırım alarak aday kadroya dâhil oldu. Ayrıca, sol arka adalesindeki sakatlık nedeniyle tedavisi süren Ahmed Kutucu'nun da bu maçta yer almıyor.

İlk 11’ler

Türkiye: Mert Günok, Mert Müldür, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakcı, Eren Elmalı, Orkun Kökçü, Hakan Çalhanoğlu, Yunus Akgün, Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz

Galler: Darlow, Neco Williams, Rodon, Roberts, Ben Davies, Thomas, Harry Wilson, Jordan James, Sheehan, Brennan Johnson, Harris.

Kaynak: AA