Türk Kızılay Konak Şubesi, yeni eğitim-öğretim döneminde Konak İlçesi'nde eğitim gören ihtiyaç sahibi 500 ilköğretim öğrencisine destek oldu. Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte, özellikle ilkokul 1. sınıf öğrencilerine okul çantası ve kırtasiye seti dağıtıldı.

Geleceğin teminatı için eğitim desteği

Türk Kızılay Konak Şube Başkanı Melih Bingöl, yardım kampanyası ile ilgili yaptığı açıklamada, "Her alanda vatandaşlarımızın ve evlatlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın eğitimlerini en iyi şekilde sürdürebilmeleri adına elimizden gelen tüm imkanları seferber ediyoruz" dedi. Bingöl, yardımların çocukları incitmeden ve titizlikle gerçekleştirileceğini vurguladı.

Türk Kızılay Konak’ta 500 Öğrenciye Eğitim Yardımı Sağladı

İzmir’de o rotada yol çalışmaları nedeniyle trafik düzenlemesi var! İzmir’de o rotada yol çalışmaları nedeniyle trafik düzenlemesi var!

Gelecek planları: Giysi ve ayakkabı yardımları

Önümüzdeki haftalarda da ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi ve ayakkabı yardımları yapılacağı belirtildi. Bingöl, bu yardımların da aynı özenle ve dikkatle gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

Kızılay’ın eğitim desteği: Toplum için önemli bir adım

Türk Kızılay’ın bu tür destekleri, toplumda eğitim alanında farkındalık yaratmak ve sosyal yardımlaşmayı teşvik etmek adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Eğitimde eşit fırsatların sağlanması, çocukların geleceğe daha iyi hazırlanabilmesi için kritik bir öneme sahip.

Kaynak: BÜLTEN