Gaziler Günü coşkuyla kutlandı Gaziler Günü coşkuyla kutlandı

Turgutlu Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Bağ Bozumu Kurtuluş Şenlikleri kapsamında, Turgutlu’nun millî mücadele kahramanlarını konu alan özel bir program düzenliyor. Bu anlamlı etkinlik, 29 Ağustos Perşembe akşamı saat 21:15’te Turgutlu Kent Müzesi’nde gerçekleşecek.

Turgutlu’da Millî Mücadele Kahramanlarına Vefa1

Turgutlu’nun kahramanları anılacak

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Turgutlu Kent Müzesi, Kurtuluş ve Bağbozumu Şenlikleri kapsamında, kent halkının millî mücadele dönemindeki fedakârlıklarını ve kahramanlarını anlatan bir söyleşi düzenleyecek. Müze Sorumlusu Mehmet Gökyayla tarafından sunulacak bu programda, milli mücadeleye büyük katkı sağlamış, isimleri bugünlere ulaşmış kahramanların hikayeleri izleyicilerle paylaşılacak.

Turgutlu’da Millî Mücadele Kahramanlarına Vefa

Zengin program içeriği

Belediye Başkanı Çetin Akın, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Bağ Bozumu Kurtuluş Şenlikleri için hazırlanan programların zenginliğine vurgu yaparak, “Bu yıl şenliklerimizde çok geniş bir program yelpazesi hazırladık. Kent Müzemizde gerçekleştireceğimiz Turgutlu’nun Millî Mücadele Kahramanları başlıklı söyleşi de bunlardan biri. Tüm hemşerilerimizi şenlikler boyunca bizlerle birlikte olmaya davet ediyorum” dedi.

Kaynak: BÜLTEN