Atakaş Hatayspor, Erzurum'daki hazırlıklarını sürdürüyor Atakaş Hatayspor, Erzurum'daki hazırlıklarını sürdürüyor

İzmir'de Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi, Türk futbolunun önemli kulüplerinden biri olan Altınordu ile işbirliği yaparak amatör kulüplerde yer alan genç yetenekler için örnek bir turnuva düzenliyor. Altınordu Futbol Okulları'nın öncülüğünde gerçekleşecek olan Felsefe Kardeşliği Turnuvası, amatör kulüplerin katılımıyla daha da zenginleşecek. Bu heyecan verici etkinlik, Türkiye'nin spor basınının önde gelen kuruluşu olan Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi ile işbirliği içinde gerçekleşecek.

Altınordu-TSYD Felsefe Kardeşliği Turnuvası'na 34 amatör kulüp ve 48 takım katılacak. Bu takımların içinde U11 ve U12 yaş kategorilerinden toplamda 850 genç futbolcu adayı bulunuyor. Turnuva, Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri'nde bulunan 8 sahada 17-19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek. Bu etkinlik, genç futbolcuların yeteneklerini sergileyeceği bir şenlik atmosferi sunacak.

Turnuvaya farklı bölgelerden katılacak olan 2012 ve 2013 doğumlu genç futbolcuların aileleri de heyecanla çocuklarının performansını saha kenarından takip edecekler. Turnuvanın final maçları ise 19 Mayıs Pazar günü yapılacak. Dereceye giren ilk 4 takım ile en centilmen takıma kupa verilecek ve tüm sporculara madalyaları takdim edilecek. Bu etkinlik, genç futbolcular için unutulmaz bir deneyim olacak.

Editör: Adnan Karabulut