İzmir'de öğretmenler İl Milli Eğitim’in önünde oturma eyleminde! İzmir'de öğretmenler İl Milli Eğitim’in önünde oturma eyleminde!

Torbalı'da bir fabrikada meydana gelen kaza, iki stajyer öğrenci ile şirket sahibinin oğlunun yaralanmasına neden oldu. Bakımı yapılmayan asansörün kopması sonucu yaşanan kaza, Torbalı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Pancar'daki Mandıracılar Sitesi'nde bulunan Havana Gezici Süt firmasında çalışan stajyer öğrenciler ile şirket sahibinin oğlunun, yük asansörünün kopması sonucu yere çakıldığı bildirildi. Kazada yaralanan Ahmet D. ve Emircan G. isimli öğrenciler ile şirket sahibinin oğlunun, Torbalı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı açıklandı. Ancak bel ve ayak bölgelerinde kırıklarının olduğu belirtildi.

Firma, olayla ilgili açıklama yapmadı

Yaralı öğrencilerin yakınları, firmanın kazayla ilgili herhangi bir sorumluluk almadığını iddia ederken, konuyla ilgili suç duyurusunda bulundular. Firma yetkilileri ise olayla ilgili herhangi bir açıklama yapmaktan kaçındı. Olayın ardından geniş çaplı bir soruşturma başlatılırken, şirket yetkililerinden resmi bir açıklama yapılmadı. Konuyla ilgili gelişmeler takip edilmeye devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi