Vosmer Otomotiv, Çikolata ve Tatlı Festivali'ne damga vuracak Vosmer Otomotiv, Çikolata ve Tatlı Festivali'ne damga vuracak

Düşük gelirli vatandaşlara özel olarak sunulan 400 bin TL faizsiz konut kredisi desteği ile ev sahibi olma hayalleri gerçeğe dönüşüyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) iş birliğiyle ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjdeli haber! Düşük gelirli vatandaşların ev sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştürmek için TOKİ, kamu bankaları aracılığıyla tam 400 bin TL faizsiz kredi desteği sağlayacak.

Düşük Gelirli Vatandaşlara Müjde!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) iş birliği ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara müthiş bir haber geldi! TOKİ, kamu bankaları aracılığıyla ev sahibi olmak isteyenlere tam 400 bin TL faizsiz kredi desteği sağlayacak. Bu sayede, özellikle düşük gelirli vatandaşlar ev sahibi olma hayallerini daha kolay bir şekilde gerçeğe dönüştürebilecekler.

Faizsiz Konut Kredisi Kimlere Verilecek?

Faizsiz konut kredisi desteğinden faydalanmak için bazı şartlar bulunuyor. Bu şartlar şu şekilde:

Gelir Durumu: Projeye göre belirlenecek olan gelir durumu, faizsiz konut kredisi desteğinden yararlanmak için en önemli kriter olacak.
İkametgah Şartı: Projeye bağlı ikametgahı en az 1 yıldır olanlar bu destekten yararlanabilecekler.
Kredi Detayları Neler?

400 bin TL faizsiz konut kredisi desteği, sadece TOKİ projelerine özel olarak sunulacak. Bu sayede, vatandaşlar yüksek faiz oranlarından etkilenmeden daha uygun şartlarda peşinat ödemesi yaparak ev sahibi olabilecekler.

Başvuru Şartları ve Detayları Ne Zaman Açıklanacak?

Faizsiz konut kredisi ile ilgili tüm detaylar ve başvuru şartları ilerleyen günlerde TOKİ'nin resmi internet sitesi ve kamu bankalarının duyurularında açıklanacak. Vatandaşlar bu kanalları takip ederek güncel bilgilere ulaşabilecekler.

Bu Fırsatı Kaçırmayın!

TOKİ ve SGK iş birliği ile sunulan faizsiz konut kredisi, ev sahibi olmak isteyenler için eşi benzeri olmayan bir fırsat sunuyor. Bu imkandan yararlanmak için TOKİ'nin resmi internet sitesini ve kamu bankalarının duyurularını takip etmeyi unutmayın!

Editör: Sedef Didem Ezme