GÜNCEL

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, İzmir Valisi Elban ve İZVAK ile bir araya geldi

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, İzmir'deki temaslarında Vali Elban ve İZVAK yetkilileriyle bir araya gelerek Türk futbolunun geleceği üzerine stratejik görüşmeler yaptı.

Abone Ol

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, İzmir Valisi Süleyman Elban ve İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı’nı (İZVAK) ziyaret etti. Görüşmelerde Türk futbolunun geleceği üzerine önemli değerlendirmeler yapıldı.

Türk futboluna derinlemesine bakış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, İzmir’de bir dizi kritik ziyaret gerçekleştirdi. Türkiye - İzlanda maçı öncesinde İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban’ı makamında ziyaret eden Hacıosmanoğlu'na, TFF Stratejik Planlama ve Gelişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Aktan, Ar-Ge Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Surözü ve Teknoloji ve Kurumsal İletişim Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Arslan eşlik etti. Ziyarette Türk futbolunun stratejik hedefleri masaya yatırıldı.

Takım forması ile anlamlı jest

Vali Elban’a misafirperverliği için teşekkür eden Başkan Hacıosmanoğlu, kendisine İzmir'i simgeleyen 35 numaralı A Millî Takım forması hediye etti. Bu jest, İzmir'in Türk futbolu için önemini bir kez daha vurguladı.

İş birliği vurgusu

Başkan Hacıosmanoğlu, İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, Başkan Vekili Talat Papatya ve yönetim kurulu üyeleriyle de görüş alışverişinde bulundu. İzmir kulüplerinin sorunları, talepleri ve geleceğe yönelik planları görüşüldü. Başkan Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun hak ettiği noktaya ulaşması için iş birliği yapmanın önemine dikkat çekti.