SAĞLIK

Sirke her derde deva!

Sirke, cilt lekelerine karşı doğal bir çözüm. Cilt pH seviyesini düzenler, akne oluşumunu engeller ve renk eşitsizliğini giderir.

Abone Ol

Yaz aylarında cilt lekelerinden kurtulmak isteyenler için sirke ideal bir çözüm sunuyor. Asidik yapısı ile cildin doğal pH seviyesini koruyan sirke, akne oluşumunu engelliyor ve cilt tonunu eşitliyor.

Doğal pH Dengesini Korur

Cildimizin doğal pH seviyesi hafif asidiktir. Bu asidik yüzey, birçok bakteri ve mikrop cilde zarar veremez. Elma sirkesi de asidik yapısı sayesinde bu dengeyi korumaya yardımcı olur.

Yağ Dengesini Düzenler

 Yağlı bir cilt yapısına sahipseniz, yüzünüzü elma sirkesi ve su karışımıyla yıkayabilirsiniz. Yağ dengesini korumak daha basit bir hale gelecektir.

Akne Oluşumunu Engeller

Bakteri karşıtı özellikleri sayesinde akne oluşumunu engelleyebilir. Elma sirkesini bir tonik olarak kullanarak yüzünüzü temizleyebilirsiniz. Bu yöntem, gözeneklerin açılmasını sağlar. Düzenli kullandığınızda sivilce sorunlarının önüne geçilir.

Renk Eşitsizliğini Giderir

 Özellikle güneş nedeniyle ciltte oluşan lekeler ve renk eşitsizlikleri birçok kişiyi rahatsız edebilir. Suyla seyrelterek kullanmanız gereken elma sirkesi, cilt tonunda oluşan düzensiz görüntüyü zamanla ortadan kaldırabilir.