İstanbul’da bu sabah, metrobüste yaşanan sıra dışı doğum olayı büyük şaşkınlık yarattı. 35 haftalık hamile Hanife Mete, hastaneye giderken doğumunu metrobüste gerçekleştirdi.

Sıradan Bir Metrobüs Yolculuğunda Beklenmedik Doğum

Doğum yolda gerçekleşti

İstanbul Avcılar’dan Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi’ne gitmek üzere sabah saatlerinde metrobüse binen 35 haftalık hamile Hanife Mete, Cennet Mahallesi durağında sancılarının başlamasıyla doğum yaptı. Doğum sırasında araçtan inemeyen Mete, metrobüs içinde bebeğini dünyaya getirdi. Olayın hemen ardından sağlık ekipleri metrobüse gelerek anne ve bebeğe müdahale etti. Ardından ambulansla hastaneye kaldırılan anne ve bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.

Sıradan Bir Metrobüs Yolculuğunda Beklenmedik Doğum1

Belediye başkanları hastanede ziyaret etti

Olayın duyulmasının ardından Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu, Hanife Mete’yi hastanede ziyaret etti. Ziyaret sırasında anneye çiçek takdim eden yetkililer, aileyi bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Sıradan Bir Metrobüs Yolculuğunda Beklenmedik Doğum2

İzmir'de iş hanında maddi hasarlı yangın! İzmir'de iş hanında maddi hasarlı yangın!

"Bizi çok memnun ettiler"

Doğumun şaşkınlığını yaşayan baba Cemal Mete, olayla ilgili duygularını şöyle dile getirdi: "Sabah hastaneye gitmek için yola çıktık. Eşim metrobüste bir anda sancılandı ve doğum gerçekleşti. Bu olayın ardından Dilek İmamoğlu ve Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer bizi ziyarete geldiler, çok memnun olduk. Destekleri için teşekkür ediyorum. Bir erkek evladımız oldu, çok mutluyum."

Kaynak: İHA