Dünya çapında gıda ve içecek sektörünün en büyük etkinliklerinden biri olan SIAL Paris, bu yıl 60. yılını kutlarken, Türk gıda sektörünün önde gelen firmalarından Chef Seasons, yenilikçi ürünleri ve çevreye duyarlı yaklaşımıyla fuarda dikkat çekti ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk (KSS) ödülünü kazandı.
SIAL Paris’te Türk imzası
SIAL Paris 2024 Gıda Fuarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da dünyanın dört bir yanından gıda sektörü devlerini bir araya getirirken, Chef Seasons fuarda sürdürülebilirlik alanındaki çalışmaları ve gezegene olumlu katkı sağlama taahhüdü ile öne çıktı. Firma, sorumlu tedarik yönetimi ve yenilikçi ürünleri sayesinde Kurumsal Sosyal Sorumluluk (KSS) ödülüne layık görüldü.
Chef Seasons CEO'su Burak Hucuptan, aldığı bu prestijli ödül hakkında düşüncelerini şöyle dile getirdi: "Bu ödül, sürdürülebilirlik, sorumlu tedarik ve hem insanlara hem de gezegenimize olumlu katkı sağlama taahhüdümüzün bir yansımasıdır. İnovasyonun sınırlarını zorlayarak daha iyi bir gelecek yaratma misyonumuza bağlı kalacağız. Ekibimize ve iş ortaklarımıza teşekkür ederiz!"
Ege Hububat Birliği Başkanı Öztürk’ten tebrik mesajı
Ege Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Muhammet Öztürk, Türk gıda sektörünün SIAL Paris 2024’teki başarılarına dikkat çekerek, Türkiye’den 358 firmanın katılım sağladığı fuarda, Chef Seasons’ın kazandığı ödülün büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti. Öztürk, sektörel sürdürülebilirliğin önemine değinerek şunları söyledi: "SIAL Paris’te üyemiz Chef Seasons’ın ülkemize böyle bir ödül kazandırmasından dolayı gurur duyduk. Sürdürülebilirlik alanındaki her türlü girişimin sonuna kadar destekçisi olacağız; bu çalışmalar, dünya için büyük önem taşıyor."