Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Yönetim Kurulu, İl Başkanı Şenol Aslanoğlu başkanlığında önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, il yönetim kurulu üyelerinin yeni görev dağılımları belirlendi. Aslanoğlu, toplantıda il yönetimindeki yeni görevlendirmeleri açıklayarak, tüm il yöneticilerine yeni görevlerinde başarılar diledi. 

İktidarın lokomotifi İzmir örgütü olacak

Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Şenol Aslanoğlu, CHP İzmir il yönetiminin başarılı bir yerel seçim dönemi geçirdiğini belirtti. Aslanoğlu, uyumlu çalışmanın sonuçlarını aldıklarını vurgulayarak, “İl Yönetim Kurulu’ndaki tüm arkadaşlarımla birlikte şimdi iktidara hazırlık çalışmalarına başlıyoruz. Yapılacak ilk seçimde CHP’ye iktidarı getirecek lokomotif örgüt İzmir olacaktır. İzmir il yönetimimiz bu çalışmaların planlayıcısı ve icracısı olacak,” dedi.

Aslanoğlu ayrıca, “Kendi içimizde, iktidar çalışmalarımızı hızlandıracak bir görev dağılımı değerlendirmesi yaparak, yönetim kurulumuzda görev değişikliklerini gerçekleştirdik. Yeni görevlendirmelerin örgütümüze ve İzmir’imize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm arkadaşlarımla İzmir’in bize verdiği desteğe layık olmak için çalışmaya ve tüm İzmir örgütümüzle koordinasyonumuzu en üst seviyede tutmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, yeni görev dağılımlarını açıkladı: "Aynı yönetimle iktidara hazırlanıyoruz, İzmir örgütü bu sürecin lokomotifi olacak."

Konak Zabıtası tarafından işgallere karşı net uyarı Konak Zabıtası tarafından işgallere karşı net uyarı

Görev Dağılımları Tablo

Whatsapp Image 2024 05 20 At 15.21.03

Kaynak: Haber Merkezi