UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta Galler ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda değişiklik yapıldı.

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı ve tedavisine kulübünde devam edilecek. Ayrıca, bir diğer Beşiktaşlı oyuncu Mustafa Hekimoğlu, Ümit Milli Takım'a transfer oldu.

Deplasmanda Fenerbahçe'den Kasımpaşa'ya ilk yarı şovu Deplasmanda Fenerbahçe'den Kasımpaşa'ya ilk yarı şovu

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

"UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki mücadelesine 6 Eylül'de deplasmandaki Galler müsabakasıyla başlayacak A Millî Takımımızın aday kadrosunda değişikliğe gidildi.

Sol kasığındaki zorlanma şikayetiyle A Millî Takım kampına katılan Semih Kılıçsoy'un bir süredir devam eden tedavisi kapsamında yapılan muayene ve tetkikleri tamamlandı. Semih'in sakatlığının A Millî Takımımızın Galler ve İzlanda maçları süresince tam olarak iyileşmeyeceği tespit edildiğinden, oyuncumuzun aday kadrodan çıkarılarak tedavisine kulübünde devam etmesi uygun bulundu.

Ayrıca, Mustafa Hekimoğlu da UEFA Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri'nde İrlanda Cumhuriyeti ve San Marino ile karşılaşacak Ümit Millî Takımımızın aday kadrosuna geçiş yaptı."

Editör: Engin Keskin