İzmir’in Selçuk ilçesinde meydana gelen yangında 5 çocuğunu kaybeden anne Melisa Sinem Akcan, adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet Mahallesi’ndeki evde çıkan yangında dumandan etkilenen ve evde yalnız olan Fadime Nefes (5), Funda Peri (4), Aslan Miraç (3), Masal Işık (2) ve Aras Bulut Akcan (1) kardeşler hayatını kaybetmişti.

Depremde 25 kişiye mezar olan Pamukkale Sitesi davasında karar Depremde 25 kişiye mezar olan Pamukkale Sitesi davasında karar

Yangının ardından gözaltına alınan anne Akcan, polis nezaretinde çocuklarının cenaze törenine katıldı. Fenalaşan anne, Selçuk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldıktan sonra tedavisi tamamlanarak adliyeye sevk edildi. İlk ifadesinde, parasını almak üzere kısa süreliğine evden ayrıldığını belirten Akcan, yaklaşık 15-20 dakika sonra geri döndüğünde yangını fark ettiğini söyledi.

Bu trajik olayın ardından adli soruşturma devam ediyor.

Kaynak: AA