Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran, öldürülmeden önce ailesiyle çıktığı bir gezide çekilen son fotoğraflarına ulaşıldı.
Giydiği kırmızı terlik dikkat çekti
21 Ağustos’ta kaybolan Narin, kaybolduktan 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi'nde bir çuval içinde cansız bedeniyle bulundu. Fotoğraflarda, Narin’in kırmızı terliklerini giydiği ve bu terliklerin çuvalda da bulunduğu dikkatlerden kaçmadı.
Cinayet davasında karar
Narin Güran’ın cinayetinin arkasındaki isimler cezalandırıldı. Katledilen küçük kızın annesine, ağabeyine, amcasına ve cinayetle bağlantılı Nevzat Bahtiyar’a çeşitli cezalar verildi. Anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran ve amca Salim Güran, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılırken, Nevzat Bahtiyar ise 4 yıl 6 ay hapis cezası aldı.