Türk doğal taşı ve ebru sanatını buluşturan 17 yıllık proje: Estetik Ebru Türk doğal taşı ve ebru sanatını buluşturan 17 yıllık proje: Estetik Ebru

Nar Çiçekleri Anaokulları'na kayıt yaptırmak isteyen ailelerin, en geç 3 Haziran’a kadar Çatalkaya, 2. İnönü, Narlı ve Ilıca Şubelerine başvuruda bulunmaları gerekiyor. Başvuru yoğunluğunun kontenjanı aştığı göz önüne alınarak, bu dönemden itibaren kura sistemi uygulanacak. Yeni dönem kontenjanları, Haziran ayı sonunda Belediye Meclis Salonu’nda canlı yayınla gerçekleştirilecek kura çekimi ile belirlenecek.

Fırsat Eşitliği Önceliği

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, belediyelerin açtığı anaokullarının ailelere ve çocuklara fırsat eşitliği sağlama konusunda önemli bir rol üstlendiğini vurguladı. Erken çocukluk eğitiminin önemine dikkat çeken Uzun, her çocuğun bu fırsata erişmesinin önemini vurguladı. Nar Çiçekleri Anaokulları'nın eğitimdeki eşitsizliklere karşı bir adım olduğunu belirtti.

Nar Çiçekleri Anaokulları (1)

Kontenjanın Üzerinde Başvuru

Nar Çiçekleri Anaokulları'nın sunduğu nitelikli eğitim imkânına olan ilginin kontenjanı aştığına dikkat çeken Başkan Erman Uzun, bu durumun her aileye eşit şans tanınması adına kura sistemine geçiş kararını desteklediğini belirtti. Komşuların, uygun fiyat ve nitelikli eğitim imkânıyla Nar Çiçekleri Anaokulları'na büyük ilgi gösterdiğine değindi.