Döngüsel Ekonomi Haftası Denizli’de gerçekleşti: “Daha az atık, daha fazla değer” Döngüsel Ekonomi Haftası Denizli’de gerçekleşti: “Daha az atık, daha fazla değer”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla Planlama Ajansı'nın (MUPA) tanıtım toplantısının bu pazar yapılacağını duyurdu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleşecek olan toplantıda, MUPA’nın Muğla’nın gerçek ihtiyaçlarına yönelik bilimsel verilerle çözümler üretmek üzere çalışacağı vurgulandı.

Başkan Gürün, “Muğlalı hemşerilerimizin ihtiyaçlarını analiz ederek kalıcı çözümler üreteceğiz. MUPA, birlikte çalışmak, üretmek ve sorunları çözmek için kurduğumuz bir iş modeli. Toplantımıza yüreği Muğla için atan tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Genel Başkanımız Özgür Özel de bizleri onurlandıracak. Bu yeni nesil iş modeli, Muğla’yı ‘Dünya Kenti’ yapma hedefimize ulaşmak için önemli bir adım olacak,” diye konuştu.

Kaynak: İHA