Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anısına düzenlenen satranç turnuvası büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen sporcular, turnuvada kıyasıya mücadele etti.

A W247171 06

Farklı illerden sporcular kıyasıya mücadele etti

Köyceğiz Spor Salonu'nda 13 Temmuz 2024'te başlayan turnuva, İstanbul, İzmir, Gaziantep, Erzincan, Denizli, Aydın, Yalova ve Muğla'dan gelen sporcuların katılımıyla iki gün sürdü. Turnuvanın direktörlüğünü ve başhakemliğini Sedat Aksoy üstlenirken, başhakem yardımcısı İrfan Doğan ve hakemler Özay Erdoğdu, Zeynep Arabacı ve Tayfur Doğan görev aldı.

8 Eylül 2024 Denizli hava durumu 8 Eylül 2024 Denizli hava durumu

A W247171 02

Katılımcılara belge takdim edildi

Sporcular, turnuvada bilinçli hamleler yaparak sabırlı bir şekilde mücadele ettiler. Turnuva, her kategoride ilk üç dereceyi elde eden sporculara kupa ve madalya, 4. ile 10. sıra arasındaki sporculara ise madalya verilmesiyle sona erdi. Tüm katılımcılara katılım belgeleri takdim edildi.

A W247171 03

Ödül töreni

Dereceye giren sporculara ödülleri Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan, Köyceğiz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Kaleli, İlçe Jandarma Komutanı Emre Dadaş ve Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak tarafından verildi.

Editör: Büşra Babur