Narin Güran olayı nedeniyle ismini 'Barış' olarak değiştirmek istedi! Narin Güran olayı nedeniyle ismini 'Barış' olarak değiştirmek istedi!

Milas Belediyesi, sosyal belediyecilik ilkesine uygun olarak üreticilerin ve vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Yaz aylarının kavurucu sıcaklarında vatandaşların sağlıklı ve taze meyvelere ulaşabilmesi amacıyla, Kıyıkışlacık Mahallesi’ndeki bir üreticinin tarlasında kalan yaklaşık 10 ton kavunu satın aldı ve bedelsiz olarak dağıttı.

Ekran Görüntüsü 2024 08 15 160747

Başkan Topuz kavun dağıtım etkinliğinde yer aldı

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, bu anlamlı çalışmada bizzat yer aldı. Atapark Meydanı’nda düzenlenen dağıtım etkinliğinde, kavunları kendi elleriyle vatandaşlara sunan Başkan Topuz, vatandaşlarla sıcak bir sohbet gerçekleştirdi. Başkan Topuz, bu etkinlikle hem üreticilere hem de vatandaşlara destek olmayı başardı.

Ekran Görüntüsü 2024 08 15 160820

“Sosyal belediyeciliğin gereğini yaptık”

Başkan Topuz, kavun dağıtımının ardından yaptığı açıklamada, Milas Belediyesi’nin her zaman üreticilerin yanında olduğunu vurguladı. Topuz, “Üreticimizin kavunları belirli bir süre olgunlaştı ve müşteri bulamadı. Elimizde kalan yaklaşık 10 ton kavunu satın alarak, vatandaşlarımıza ulaştırdık. Sosyal belediyeciliğin gereğini yerine getirerek hem üreticimizin mağduriyetini önledik hem de ürünlerini vatandaşlarımızla buluşturduk” dedi.

Kaynak: Bülten