Narin Güran olayı nedeniyle ismini 'Barış' olarak değiştirmek istedi! Narin Güran olayı nedeniyle ismini 'Barış' olarak değiştirmek istedi!

Milas Belediyesi, ilçe sakinlerinin sesini daha yakından duymak ve çözüm odaklı bir iletişim platformu oluşturmak amacıyla başlattığı "Halk Günü" uygulamasını yeni yerinde başlatıyor.

21 Mayıs Salı günü itibariyle tüm daire amirlerinin katılımıyla 10.00-12.00 saatleri arasında Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu'nda gerçekleşecek olan etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, "Halkımızın istek ve şikayetlerini birinci ağızdan duymak için başlattığımız uygulamamızı tüm müdürlerimizin katılımıyla gerçekleştireceğiz. Daha demokratik ve şeffaf bir yerel yönetim anlayışını pekiştirmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Milas Belediyesi'nin, ilçe halkının doğrudan katılımını sağlayarak yerel yönetim sürecini daha şeffaf hale getirmeyi amaçladığı belirtilirken, "Halk Günü" etkinliğinin ilerleyen zamanlarda düzenli aralıklarla devam edeceği kaydedildi.

Kaynak: Haber Merkezi