Türkiye'den Paralimpik Oyunları'nda tarihi başarı! Türkiye'den Paralimpik Oyunları'nda tarihi başarı!

Sezonu gol kralı olarak tamamlayan Kemal, birçok kulübün transfer listesinde yer alıyor. Sarı-lacivertli ekibe geçen sezon başında katılan ve 1 yıl daha sözleşmesi bulunan deneyimli forvet, kariyerine Menemen FK'da devam etmek istemesine rağmen, Boluspor, Alanyaspor ve Şanlıurfaspor'un transfer teklifleriyle karşı karşıya.

Kemal Rüzgar'ın Parlak Sezonu

Bu sezon 39 maçta 23 gol atan ve gol krallığına ulaşan Kemal Rüzgar, Menemen FK'nın en dikkat çeken oyuncularından biri oldu. Hücum hattındaki etkinliği ve bitiriciliğiyle takımının en önemli silahı haline gelen Kemal, taraftarların sevgilisi olmayı başardı. Geçmişte Boluspor ve Şanlıurfaspor formalarını da giyen 27 yaşındaki forvet, bu sezonki performansıyla tekrar eski kulüplerinin de ilgisini çekti.

Talipler ve Transfer Durumu

Kemal Rüzgar'a talip olan kulüpler arasında Boluspor, Alanyaspor ve Şanlıurfaspor yer alıyor. Boluspor'da 2021-22 sezonunda forma giyen ve geçen sezon Şanlıurfaspor'da oynayan Kemal, eski takımlarının radarına yeniden girdi. Süper Lig ekibi Alanyaspor'un da devreye girmesiyle birlikte transfer piyasasında hareketli günler yaşayan Kemal, nezaketen bu kulüplerle görüşmelere açık olduğunu belirtti.

Menemen FK'nın Tutumu

Menemen FK, gol kralı oyuncusunu kadroda tutmak için çaba sarf ediyor. Kemal Rüzgar'ın takımdan ayrılmasını istemeyen yönetim, oyuncunun sözleşmesindeki maddeleri değerlendirerek, onu takımda tutmanın yollarını arıyor. Kemal'in sarı-lacivertli ekipte kalma isteği de bu çabaları destekliyor.

Geleceğe Dair Planlar

Kemal Rüzgar, kariyerine Menemen FK'da devam etmek istediğini ifade ederken, kulübünün çıkarlarını da göz önünde bulunduracağını belirtti. Kariyerinde ikinci kez gol krallığı tacını takan Kemal, bu başarısını istikrarlı bir performansla sürdürmek istiyor.

Editör: Sedef Didem Ezme