Pehlivan mesajında, göreve geldiklerinde Menemen Belediyesi'nde iş barışı ve emek hakkıyla ilgili sorunlar yaşandığını belirtti. Ancak, göreve geldiklerinden beri bu durumu değiştirerek, Menemen'i güzelleştirmek için çalıştıklarını ifade etti. Başkan Pehlivan, "İlçemizi güzelleştirmek için kentin her bir noktasında emek veren, omuz omuza çalıştığımız tüm mesai arkadaşlarım başta olmak üzere dünyanın tüm emekçilerinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum" dedi.

Pehlivan ayrıca, 3 yıl önce devraldıkları belediye yapısında çalışanların maaşlarını alamadıklarını ve birikmiş ödemelerin bulunduğunu dile getirdi. Ancak, göreve gelir gelmez bu sorunları çözerek, çalışanların haklarını ödediklerini vurguladı. Başkan Pehlivan, "Çalışanın hakkını alın teri kurumadan veriniz” ilkesini benimsediklerini ve belediye personelinin haklarını zamanında ödediklerini belirtti.

Kruvaziyer esnafı pas geçmesin Kruvaziyer esnafı pas geçmesin

1 Mayıs'ın önemine vurgu yapan Pehlivan, bu günün insanlığa daha adil bir dünya için umut olduğunu ifade etti. Menemen Belediyesi'nin emek ve dayanışma ruhuyla çalışarak başarılı hizmetler gerçekleştirdiğini belirten Pehlivan, çalışanların işlerini huzurla ve keyifle yaptığı bir ortamın başarıyı getirdiğini söyledi. Son olarak, başta belediye personeli olmak üzere, tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı ve Menemen'in daha da güzelleşmesi için mücadelelerine devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: BÜLTEN