Menderes'te düzenlenen Engelsiz Yaşam Festivali'nde coşku ve heyecan doruktaydı. Farklı öğrencilerin seslendirdiği İstiklal Marşı ve birbirinden güzel şarkılar, izleyenleri duygulandırdı. 

Menderes Belediye Meclisi Üyesi Cemal Altun Haber Ekspres'e konuştu

Menderes Belediye Meclisi Üyesi Cemal Altun, Haber Ekspres'e özel açıklamalarda bulundu. İnşaat sektöründeki tecrübesini, Menderes'e olan sevgisini ve siyasete giriş motivasyonunu anlatan Altun, Menderes'in gelişimi için önemli projelerinden bahsetti.

Altunlar İnşaat'tan Menderes'e Yatırım Çağrısı

Altunlar İnşaat'ın sahibi Cemal Altun, Menderes'in son yıllarda hızla büyüyen ve gelişen bir ilçe olduğunu vurgulayarak yatırımcılara çağrıda bulundu. Menderes'in stratejik konumu ve potansiyeliyle yatırımcılar için cazip fırsatlar sunduğunu belirtti.

Engelli Çocuklara Destek Eli Uzatılıyor

Cemal Altun, Engelsiz Yaşam Derneği'ne verdiği desteklerden bahsederek, engelli çocukların ve ailelerinin yanında olduklarını ifade etti. Toplumun tüm kesimlerini engelli bireylere destek olmaya davet etti.

İzmir Bornova'daki yangın büyüyor! Kundaklama mı var? İzmir Bornova'daki yangın büyüyor! Kundaklama mı var?

İzmir'e Ulusal Kanal Hayali

Cemal Altun, İzmir'in neden ulusal bir kanalı olmadığı konusundaki düşüncelerini dile getirdi. Altun da bu konuya destek vererek, İzmir gibi kadim bir şehrin ulusal bir kanala sahip olması gerektiğini vurguladı.

Karne Medya A.Ş. İzmir'e Medya Yatırımı

Haber Ekspres Gazetesi, Egeden TV ve Radyo Pause olarak İzmir'den dünyaya açılan bir kapı olmayı hedefliyor. İzmir'deki gençlere iş ve kariyer fırsatları sunarak, İzmir'in medya sektöründe daha da güçlenmesine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Menderes'te Medya ve Reklamcılık Yatırımlarına Çağrı

Cemal Altun, Menderes'teki iş adamlarına medya ve reklamcılık yatırımları yapma çağrısında bulundu. Menderes'in potansiyelini vurgulayan Altun, Karne Medya Grubu ile iş birliği yaparak daha büyük projelere imza atılabileceğini belirtti.

Haber Ekspres Menderes'i Takipte!

Haber Ekspres Gazetesi, Menderes'teki önemli gelişmeleri ve haberleri yakından takip etmeye devam edecek. Cemal Altun ve Emrah Gören'e katkıları için teşekkür eden Akif Çayır, Menderes halkını Haber Ekspres'i takip etmeye davet etti.

Editör: Nurican ALBAYRAK