EGE'DEN

Marmaris'te Zafer Bayramı 3 Tenor konseriyle taçlanacak

Marmaris, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Fener Alayı ve 3 Tenor Konseri ile coşkuyla kutlayacak. Şehrin her köşesi bayramın ritmiyle yankılanacak.

Abone Ol

Marmaris, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 30 Ağustos 1922’de kazanılan büyük zaferin 102. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutlayacak. 30 Ağustos Cuma günü, saat 09.30’da resmi törenle başlayacak bayram etkinlikleri, Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilecek. Törenin ardından konuşmalar ve resmigeçit düzenlenecek.

Fener Alayı geleneği devam ediyor

Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde Marmaris Belediyesi, geleneksel Fener Alayı’nı düzenleyecek. Saat 21.00’de başlayacak yürüyüş, marşlar ve Türk Bayrakları eşliğinde Atatürk Meydanı’nda son bulacak. Binlerce kişinin katılması beklenen etkinlik, bayram coşkusunu zirveye taşıyacak.

3 Tenor konseri ile bayram şöleni

Bayram akşamı saat 21.30’da Atatürk Meydanı’nda düzenlenecek 3 Tenor Konseri, Marmaris’in geceye damgasını vuracak. Murat Karahan, Levent Gündüz ve Efe Kışlalı’dan oluşan 3 Tenor, Orkestra Şefi Alper Kömürcü yönetiminde hazırladıkları seçkin eserlerle dinleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.