Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), 13 Şubat Perşembe günü yapılacak şebeke tesis, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Kütahya’nın belirli bölgelerinde geçici elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Denizli’deki su kaynakları kritik seviyeye geriledi! DESKİ açıklama yaptı Denizli’deki su kaynakları kritik seviyeye geriledi! DESKİ açıklama yaptı

Kesinti Detayları

  • Tarih: 12 Aralık 2024, Perşembe
  • Saatler: 11:00 - 13:00
  • Etkilenen Mahalle ve Sokaklar:
    • Merkez - 100. Yıl Mahallesi
      • Aktuğ Sokak
      • Alaca Sokak
      • Alay Sokak
      • Fırtına Sokak
      • Rüzgarlı Sokak
      • Samyeli Sokak
      • Üzümlü Sokak

Çalışmalar Erken Tamamlanabilir

Yetkililer, çalışmaların planlanandan önce tamamlanması halinde elektrik kesintisinin belirtilen süreden daha erken sona erebileceğini belirtti. Kesintiyle ilgili detaylı bilgi ve destek almak isteyen vatandaşlar, OEDAŞ müşteri hizmetlerine ulaşabilir.

Vatandaşlara Öneriler

Elektrik kesintisi sırasında cihazların güvenliğini sağlamak için prizlerin kapalı tutulması ve elektrikli ekipmanların kullanılmaması öneriliyor. Planlı kesinti saatleri göz önünde bulundurularak günlük işlerin buna göre organize edilmesi önem taşıyor.

Herkesin bu kesintiyle ilgili tedbir alması ve gerektiğinde iletişim kanallarını kullanması tavsiye edilir.

Kaynak: Haber Merkezi