Balıkesir'de kaybolan Korhan Berzeg'in kemiklerinin adli tıp incelemesi tamamlandı, ancak ölüm nedeni belirlenemedi. Araştırma ve soruşturma devam edecek.

Minik Emre'yi ezen servis şoförü tekrar tutuklandı Minik Emre'yi ezen servis şoförü tekrar tutuklandı

Adli tıp raporu sonuçlandı

Balıkesir'in Gönen ilçesi kırsal Armutlu Mahallesi'nde kaybolduktan 316 gün sonra bulunan ekonomist Korhan Berzeg'in kemikleri üzerinde İstanbul Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan inceleme tamamlandı. Kızından alınan DNA örneği ile kemik parçaları eşleşti ve Berzeg'in ölümünün kesinleştiği belirtildi. Ancak, ölüm nedeni belirlenemedi.

Kayboluşun ardındaki gizem devam ediyor

2023 yılının Mayıs ayında memleketine tatile gelen ve 17 Haziran günü köpeği Tina ile yürüyüşe çıkan Korhan Berzeg, o günden sonra bir daha geri dönmedi. Eşi Angela Berzeg'in jandarmaya yaptığı kayıp ihbarı üzerine başlatılan arama çalışmalarında 325 kilometrekarelik alan 9 kez tarandı ancak Berzeg'e ulaşılamadı.

Kıyafet ve kemik parçaları bulundu

Gelgeç Mahallesi Muhtarı Ahmet Gülay, 23 Nisan'da dere kenarında Berzeg'e ait kimlik, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile insana ait kemik parçalarını buldu. Bulunan kalıntılar İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi ve yapılan incelemede kemiklerin Korhan Berzeg'e ait olduğu doğrulandı.

Ölüm nedeni belirlenemedi

Adli Tıp Kurumu'nun kemiklerde yaptığı inceleme sonucunda, Berzeg'in ölüm nedeninin belirlenemediği açıklandı. Üzerinde doku bulunmayan kemiklerden ölüm sebebine dair kesin bir sonuç çıkarılamadı. Yetkililer, kemiklerin aileye teslim edileceğini belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi