Ödemiş’te tarım ve hayvancılık sektörünü buluşturan fuar Ödemiş’te tarım ve hayvancılık sektörünü buluşturan fuar

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle belediyenin eğitim alanındaki önemli projelerinin öğretmenleriyle bir araya geldi. Çınarlı Rekreasyon Alanı'nda gerçekleşen buluşmada, Başkan Mutlu, eğitimde fırsat eşitliğini vurgulayarak, öğretmenlere teşekkürlerini sundu.

Konak’ta Başkan Mutlu Eğitimcilerle Bir Araya Geldi (4)

Eğitimde fırsat eşitliği vurgusu

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, belediyenin sunduğu eğitim hizmetlerinde fırsat eşitliği ilkesini benimsediklerini belirtti. Başkan Mutlu, özellikle Mutlu Çocuklar Oyun Evleri’nin öğretmenlerine, bölgede dezavantajlı durumda olan çocuklara verdikleri ücretsiz eğitim için teşekkür etti. "Sizlerin varlığı bizleri çok daha güçlü ve başarılı kılıyor," diyerek, her öğretmenin eğitim alanında önemli bir rol üstlendiğini vurguladı.

Yeni nesil öğretmenlik anlayışı

Başkan Mutlu, öğretmenlerin eğitimde yenilikçi ve halkla iç içe bir yaklaşım sergilediklerini belirtti. Konak'ın dezavantajlı bölgelerinden gelen çocukların, her mahallede eşit fırsatlar elde etmesinin hedeflendiğini ifade etti. "Özellikle spor ve kültürel etkinliklerde çocuklarımızın kendilerini öteki hissetmemelerini sağlayacak çalışmalar yapmak istiyoruz," diyerek, öğretmenlerin bu vizyona katkı sağladığını söyledi.

Konak’ta Başkan Mutlu Eğitimcilerle Bir Araya Geldi (2)

Ekip çalışması ve işbirliği önemli

Öğretmenlere teşekkürlerini sunan Başkan Mutlu, belediyeciliğin bir ekip işi olduğunu belirterek, tüm çalışanların ortak amaç için güçlü bir işbirliği içinde olmasının önemine dikkat çekti. "Bizimle olduğunuz için çok mutluyuz," diyen Başkan Mutlu, eğitimcilerin varlığının belediyeyi daha güçlü kıldığını dile getirdi.

Kaynak: BÜLTEN