İZTEKNOLOJİ ve Yaşar Üniversitesi'nden İzmir'e teknolojik hamle İZTEKNOLOJİ ve Yaşar Üniversitesi'nden İzmir'e teknolojik hamle

Denizli'deki Gültepe ve Aziziye semt merkezlerinde başlayan etkinlikler, diğer semt merkezlerinde ve İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi ile Toros Sosyal Tesisleri'nde devam edecek.

Konaklı ‘Minik Kalpler’den Anneler Günü Sürprizi (6)

Denizli Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici'nin de katıldığı etkinlikte, 4-6 yaş arası minik kursiyerler, annelerine özel danslar ve şarkılar sergiledi. Aziziye Semt Merkezi'nin önünde gerçekleşen etkinliğe mahalle sakinleri ve anneler yoğun ilgi gösterdi. Miniklerin performanslarına eşlik eden Eslem Sultan Doğan ve Zeynep Duğay'ın seslendirdiği "Anne" temalı şiirler, duygusal anlar yaşattı.

Konaklı ‘Minik Kalpler’den Anneler Günü Sürprizi (4)

Oyun Odası öğretmeni Zehranur Şentürk'ün organize ettiği yarışmalarla da anneler eğlenceli bir gün geçirdi. Çuvalla yürüme, kaşıkla yumurta taşıma, yoğurt yeme ve çorap eşleştirme gibi yarışmalarla anneler arasında keyifli rekabetler yaşandı. Etkinlikte ayrıca, anne ve çocuklarının fotoğraflarından oluşan özel bir slayt gösterisi de sunuldu.

Konaklı ‘Minik Kalpler’den Anneler Günü Sürprizi (3)

Anneler Günü etkinlikleri, önümüzdeki günlerde diğer semt merkezlerinde de devam edecek. İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde 50 yaş üstü kursiyerlerin el sanatları ürünlerini sergileyeceği bir etkinlik düzenlenecek. Ayrıca, 12 Mayıs Pazar günü Toros Sosyal Tesisleri'nde "Mikrop Hikmet" lakabıyla tanınan İzmirli sanatçı Hikmet Durmuş'un vereceği özel bir konsere ev sahipliği yapılacak. Aynı gün, Sanathane'de ise Grup İmbat Basmaneli anneler ve çocukları için sahne alacak.

Editör: Sedef Didem Ezme