13 Mayıs Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü etkinlikleri kapsamında, Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi, Karşıyaka Belediyesi iş birliğiyle hatıra ormanı projesine başladı. Bin adet fidan, Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki Kent Ormanı’nın üçüncü etap alanında dikildi. Şube Başkanı Salih Yeşilbaş ve üyeler, fidanları kendi elleriyle dikerek bu anlamlı projeye katkıda bulundular.

5 (1)

İZTEKNOLOJİ ve Yaşar Üniversitesi'nden İzmir'e teknolojik hamle İZTEKNOLOJİ ve Yaşar Üniversitesi'nden İzmir'e teknolojik hamle

Sürdürülebilir gelecek için iş birliği

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, peyzaj mimarlarının çevreye ve kentlere değer kattığına dikkat çekerek, Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi’ne teşekkür etti. Ünsal, gelecekte de iş birliğinin devam edeceğini vurgulayarak, daha yaşanabilir bir gelecek için el ele çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

6 (1)

Birlikteliğin sembolü: Hatıra ormanı

Şube Başkanı Salih Yeşilbaş, projenin Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi'nin birlikteliğinin ve mesleğe olan bağlılığının bir sembolü olduğunu ifade etti. Yeşilbaş, Karşıyaka Belediyesi ile uzun yıllara dayanan iş birliğine teşekkür ederek, hatıra ormanının oluşturulmasına imkan sağlayan Belediye Başkanı Yıldız Ünsal’a şükranlarını iletti.

Editör: Adnan Karabulut