İZMİR EKSPRES

Karabağlar Belediyesi'nin Doğalgaz Vizyonu!

Karabağlar Belediye Başkanı Kınay, Başkan Yardımcısı Elvin Sönmez Güler ve Fen İşleri Müdürü Özgür Aras'ın da katıldığı toplantıda, doğalgazın olmadığı mahallelerin kalmaması için çalışmalar yapacaklarını açıkladı.

Abone Ol

Başkan Kınay, doğalgazın vatandaşın alması ve kamunun vermesi gereken bir hizmet olduğunu vurguladı. Doğalgaz sıkıntısını sağlıklı ve hızlı bir şekilde çözmek istediklerini belirtti ve bu doğrultuda hızlı bir şekilde çalışmalara başlayacaklarını ifade etti.

Hedef: Önümüzdeki Kışa Kadar Her Yere Doğalgaz

Başkan Kınay, sokak sokak, mahalle mahalle hızlı çalışmalar yapacaklarını belirterek, önümüzdeki kışa kadar her yere doğalgazı getirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Riskli Alanların Planlaması ve Doğalgaz Çalışmaları

540 hektarlık riskli alan ilan edilen bölgenin planlaması hakkında konuşan Başkan Yardımcısı Elvin Sönmez Güler, doğalgaz çalışmalarının imar planlarıyla eşzamanlı olarak sürdürülmesini istediklerini belirtti.

Karabağlar Modeli Oluşturulacak

Başkan Kınay, belediyenin yetkisinde olmayan konularla ilgili gerekli iletişimin kurulmasını vurgulayarak, Karabağlar'da doğalgazın gelmediği mahalle kalmaması için çalışacaklarını belirtti. Ayrıca, "Karabağlar Modeli" oluşturacaklarını ve belediyenin en çok çalışan, en çok konuşan ve en çok hakkını alan belediye olacağını ifade etti.