Belediye bünyesinde yer alan Çini Kursu'nda eğitim gören kursiyerlerin çalışmalarını sergileyecekleri etkinlik, 21 Mayıs Salı günü ziyaretçilere kapılarını açıyor.

Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek olan "Çini Kursu Kursiyer Sergisi", saat 18.00'da başlayacak ve sanatseverleri çini sanatının büyüleyici dünyasına davet edecek. Sergide, kursiyerlerin özgün ve yaratıcı çalışmaları sergilenecek, ziyaretçiler sanatın inceliklerini keşfetme fırsatı bulacaklar.

Menemen'de bayram tatili trafiği sıkıntısız geçti Menemen'de bayram tatili trafiği sıkıntısız geçti

Karabağlar Belediyesi, etkinliği duyururken sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımda bulunarak, Çini Kursu Kursiyer Sergisi'ne tüm sanatseverleri davet etti. Belediye yetkilileri, Nesrin Dikmen'in eğitmenliğinde gerçekleşecek olan serginin, çini sanatına ilgi duyan herkes için keyifli bir deneyim olacağını belirtti.

Karabağlar Belediyesi, sanat ve kültür etkinlikleriyle bölge halkının sanata erişimini ve katılımını teşvik etmeye devam ediyor. Çini Kursu Kursiyer Sergisi, bu çabaların bir ürünü olarak, bölge halkını sanatla buluşturmayı hedefliyor.

Editör: Sedef Didem Ezme