Karabağlar Belediye Meclisi, Mayıs Ayı Toplantısı'nın ikinci birleşimini Belediye Başkanı Helil Kınay'ın başkanlığında gerçekleştirdi. Başkan Kınay, işitme engellilere yönelik tercüman desteğinin sağlanmasının önemine vurgu yaparak, bundan sonra da işitme engelli vatandaşların meclis toplantılarını takip edebilmeleri için tercüman desteğinin devam edeceğini belirtti.

Güzelkasap'tan Konstas'a "Hoş geldiniz" ziyareti Güzelkasap'tan Konstas'a "Hoş geldiniz" ziyareti

Gündem maddeleri arasında yer alan ek ödenek, borçlanma yetkisi talebi ve kesin hesap oyçokluğuyla kabul edildi. Başkan Kınay, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik koşullar ve yüksek enflasyon oranına rağmen belediye hizmetlerinin aksamaması için güçlü bütçe disiplini ve hizmetleriyle bu sürecin yürütüleceğini ifade etti.

Oturum sırasında, Karabağlar'da yaşayan SMA hastası Gülsima bebek için yapılan bağış kampanyasına destek vermek amacıyla meclis üyeleri oturumlarını bağışladılar. Başkan Kınay da Gülsima bebek için koşacağını belirterek, desteğini dile getirdi.

Toplantıda ayrıca 10-16 Mayıs Engelliler Haftası'nın konuşulduğu ve özel gereksinimli vatandaşların yaşamına katkı sağlamak için çalışmaların geliştirileceği belirtildi. Anneler Günü ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın da kutlandığı toplantı, meclis üyelerinin kutlama mesajlarının ardından sona erdi. Gelecek toplantının ise önceki birleşimlerde alınan karar doğrultusunda 4 Haziran Salı günü saat 18.00'da gerçekleştirileceği duyuruldu.

Editör: Adnan Karabulut