17 Eylül 2024 Denizli hava durumu 17 Eylül 2024 Denizli hava durumu

Kütahya'da Ters Yöne Giren Cip Kafeye Daldı, 2 Yaralı! Sürücü Yakalandı

Kütahya'da Börekçiler Mahallesi'nde, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği cip bir kafeye girerek 2 kişinin yaralanmasına neden oldu. Kazanın ardından olay yerinden kaçan sürücü, polis ekipleri tarafından bağ evinde saklanırken yakalandı.

Kaza, dün gece saatlerinde Ahi Erbasan Caddesi üzerinde meydana geldi. 43 KY 274 plakalı cip, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak bir kafeye daldı. Kazanın ardından sürücü İ.B. yaya olarak olay yerinden kaçtı.

Kazada kafe müşterileri Muhammet Burhan Demiral (29) ve Alime Dayan (25) yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapılırken, durumlarının ciddi olduğu belirtilen Muhammet Burhan Demiral ve Alime Dayan, ambulansla Kütahya Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Polis sürücüyü yakaladı

Olay yerinden kaçan sürücü İ.B., Kütahya Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Enne Mahallesi'ndeki bir bağ evinde saklanırken yakalandı. Gözaltına alınan sürücü İ.B., sağlık kontrolünden geçirildikten sonra işlemleri için Kütahya Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma Kütahya Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri tarafından sürdürülüyor.

Kaynak: DHA