Karşılıklı iş birliklerini geliştirmeye kararlı olduklarını belirten Başkan Tugay, mevcut ilişkileri güçlendirerek yeni adımlar atacaklarını ifade etti ve yakın zamanda Bremen'i ziyaret edeceğini dile getirdi.

16052024 142833 3

Heyette, ZIS Bremen Başkanı Ali Eliş, ZIS Bilimsel Kurul Başkanı Gudrun Münchmeyer-Eliş, ZIS Türkiye Temsilcisi Dr. Derviş Balcı ve sanatçı Ludmilla Schulz gibi isimler yer aldı.

16052024 142833

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal'ın hedefi Eski Smyrna ile UNESCO yolculuğu Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal'ın hedefi Eski Smyrna ile UNESCO yolculuğu

Başkan Tugay, "Bremen ile kardeş şehir olmamızın önemini vurguluyorum. İzmir ile Bremen arasındaki mevcut çalışmaları destekleyerek yeni projeler üzerine çalışacağız. Siyasi, ekonomik ve sosyal alanda daha fazla iş birliği yapma potansiyelimiz var. Bu konuları görüşmek üzere bir heyetle Bremen'i ziyaret etmeyi planlıyorum" şeklinde konuştu.

Osterholz Belediye Başkanı Ulrich Schlüter ise İzmir'i yakından takip ettiklerini ve iş birliklerine hazır olduklarını belirtti. Başkan Schlüter, Başkan Tugay'a görevinde başarılar diledi.

Editör: Sedef Didem Ezme